Bilete Cluj-Napoca: Daniel Sloss – Can’t - 6 iun, ora 20:00 - Cinema Florin Piersic

Cluj-Napoca: Daniel Sloss – Can’t

Cinema Florin Piersic, Cluj-Napoca

marți, 6 iunie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

DANIEL SLOSS, superstar internațional de stand up comedy originar din Scoția, revine în România pe traseul celui mai recent show al său, “CAN’T”, oprindu-se în iunie 2023 la Timișoara (5 iunie, Sala Capitol), Cluj-Napoca (6 iunie, Cinema Florin Piersic) și București (7 iunie, Sala Palatului).

Show-urile anterioare ale lui Daniel Sloss s-au bucurat de un succes incredibil, “HUBRIS” fiind cel mai mare turneu internațional al unui artist de comedie și pe locul 5 la nivel mondial ca vânzare de bilete în 2021, potrivit clasamentului Pollstar. “X”, un adevărat tur de forță pe tema abuzului sexual, a înregistrat un record de peste 300 de reprezentații la nivel mondial pe parcursul a 17 luni. Spectacolul din Moscova a fost sold out și a devenit cel mai mare show de comedie în limba engleză ce a avut loc în Rusia, creînd senzație cu un fragment despre importanța educației sexuale – un subiect nu doar tabu, ci de-a dreptul ilegal în regimul Putin. Filmul “X” este distribuit de HBO in SUA si Canada si este primul comedy special din Marea Britanie care a fost difuzat în cinematografe.

Prima carte semnată de Daniel, “Everyone You Hate Is Going to Die. And Other Comforting Thoughts on Family, Friends, Sex, Love, and More Things That Ruin Your Life” a fost publicată în 2021 de prestigioasa editură Knopf, parte a Penguin Random House, înregistrând recenzii călduroase in publicații precum The New Yorker, The Atlantic și The New York Times. Comedy special-urile sale “DARK” si “Jigsaw” lansate pe Netflix sunt difuzate în prezent în 190 de țări și traduse în 26 de limbi. Controversatul show “Jigsaw” a fost considerat responsabil pentru peste 200.000 de despărțiri și 300 de divorțuri în toată lumea, mulți fani venind chiar cu hârtiile de divorț la show-uri pentru a primi autografe pe ele de la Daniel Sloss.

La palmaresul artistului se mai adaugă șapte stagiuni sold out în rețeaua de teatre off-Broadway din New York, zece apariții ca invitat special la „Conan” - emisiunea lui Conan O’Brien, vânzări record la Edinburgh Fringe Festival și turnee in 53 de țări (până acum).

Toate spectacolele se vor desfășura exclusiv în limba engleză, nefiind recomandate minorilor. Folosirea de telefoane mobile, camere foto sau video sau de orice alt tip de dispozitive utilizabile pentru înregistrare audio-video nu va fi permisă în sala de spectacole.

Livehouse Comedy este principala platformă de live entertainment dedicată în România fenomenului stand up comedy internațional. Compania a organizat sau co-organizat în ultimii 9 ani evenimente de stand-up comedy cu artiști precum Louis C.K., Eddie Izzard, Jimmy Carr, Dylan Moran, Pablo Francisco și Michael Winslow în România, dar și în Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia și Elveția. O dată cu ultimele show-uri anunțate in România și Bulgaria, colaborările dintre Livehouse Comedy și Daniel Sloss se ridică la 12 spectacole.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau prin Fan Courier oriunde in tara.